Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Valamilyen üzleti szolgáltatásra van szükséged? Válassz ki egy megbízható szakembert közvetítők nélkül és takaríts meg akár 40%-ot kiadásaidból

  1. Hozz létre feladatot
  2. Az ellenőrzött szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Üzleti szolgáltatások

Vedd fel a csomagot az állomásról

5 000 Ft
Roman

Roman L.

Másik szakember lett kiválasztva Megjelent: 9 hónapja 300 megtekintés
1100
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
5 000 Ft

Feladat leírása

Csak ellenőrzött szakemberre van szükség.

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 845 profi várja megrendelésedet!

Utolsó feladatok

Az alapítvány semmilyen pénzügyi tevékenységet soha nem folytatna. Ehhez keresek könyvelőt.
50 000 Ft

Alex

Mellékelt szöveg fordítása.https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjuWpfTTYQ-yTJ-vO0?e=rmle12{{city}} - ilyen formátumban kell elhelyezni (az oldal automatikusan fogja a városnevet beleírni) úgy, hogy tartalmilag indokolt legyen a városnév használata.
45 000 Ft

Róbert

Felkészülés vizsgára
6 000 Ft

Odi

Linken https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjszJGkQ8V9CRs_qib?e=wD6OD2 elérhető szöveg fordítása oroszról magyarra. Fontos, hogy ne szószerit legyen lefordítva hanem honosítva legyen, úgy hogy magyar anyanyelvű olvasónak könnyen emészthető legyen. A cikk fordításába csak a kiválasztás után kezdjen bele, ellenkező esetben a munkát nem tudjuk értékelni.
8 500 Ft

Róbert

Mellékelt hivatkozáson https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjxHTVezOzY2f8ABMw?e=FNosYF található sminkes orosz szöveg fordítása magyarra.Fontos a szöveg honosítása és nem tükörfordítása. Ha olyan idiómák vagy megfogalmazások vannak, amelyek nem léteznek a magyarban vagy külföldi szöveg érzetét keltik, akkor teljes egészében megengedett a forrásszöveg módosítása.Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
3 000 Ft

Róbert

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu