Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Valamilyen üzleti szolgáltatásra van szükséged? Válassz ki egy megbízható szakembert közvetítők nélkül és takaríts meg akár 40%-ot kiadásaidból

  1. Hozz létre feladatot
  2. Az ellenőrzött szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Üzleti szolgáltatások

Virágok vásárlása és házhozszállítása a MAI napon

25 000 Ft
Krisztián

Krisztián K.

Másik szakember lett kiválasztva Megjelent: 8 hónapja 355 megtekintés
1561
Feladat kezdésének időpontja:
július 7, 09:07
Feladat befejezésének határidje:
július 7, 14:07
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
25 000 Ft

Feladat leírása

A mellékelt képhez hasonló rózsás dobozt kell mindenképpen a mai napon megvásárolni és házhozszállítani a Tinódi utcára. Az ár a virág és a szállítás árára együttesen vonatkozik.
jpeg

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 845 profi várja megrendelésedet!

Utolsó feladatok

A linken https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjthZ9TBvhotuoYT_T?e=AjlPyzelérhető szöveg fordítása oroszról magyarra. Fontos, hogy a fordítás a linken levő szöveg mellé, az üres oszlopba kerüljön. Továbbá, nem tükörfordítás kell hanem szöveg magyarra történő honosítása, ahol szükséges megengedett a fordító egyéni módosítása (nevek, közhelyek, fogalmak stb.).Csak a szakemberként történő kiválasztást követően elvégzett munkát tudjuk elfogadni.
31 000 Ft

Róbert

A mellékelt linkenhttps://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjyUE1oilID8_qeAmG?e=BXOlS0elérhető orosz szöveg fordítása magyarra. Fontos a szöveg honosítása és nem tükörfordítása. Ha olyan idiómák vagy megfogalmazások vannak, amelyek nem léteznek a magyarban vagy külföldi szöveg érzetét keltik, akkor teljes egészében megengedett a forrásszöveg módosítása.Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
18 000 Ft

Róbert

Mellékelt linken elérhető szöveg https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjzSpW2T_NogQ37Ao_?e=jBsRVBhonosítása magyarra. Fogalmak megszokott nyelvi környezetbe történő átemelése a feladat. A fordító szabadkezet kap a szöveg értelmezésében, átírásában. Részben vagy teljes egészében belenyúlhat a forrásszövegbe. Kiemelt fontos hogy szakember, Qjob.hu szakemberkereső, online portál, online kereső szavakat használjunk Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
95 000 Ft

Róbert

Linken https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjszJGkQ8V9CRs_qib?e=wD6OD2 elérhető szöveg fordítása oroszról magyarra. Fontos, hogy ne szószerit legyen lefordítva hanem honosítva legyen, úgy hogy magyar anyanyelvű olvasónak könnyen emészthető legyen. A cikk fordításába csak a kiválasztás után kezdjen bele, ellenkező esetben a munkát nem tudjuk értékelni.
8 500 Ft

Róbert

Sürgősen fordítsa le a szöveget
7 500 Ft

Anikó

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu