Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Valamilyen üzleti szolgáltatásra van szükséged? Válassz ki egy megbízható szakembert közvetítők nélkül és takaríts meg akár 40%-ot kiadásaidból

  1. Hozz létre feladatot
  2. Az ellenőrzött szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Üzleti szolgáltatások

Hozd a termékeket

10 000 Ft
Roman

Roman L.

Másik szakember lett kiválasztva Megjelent: 11 hónapja 440 megtekintés
587
Feladat kezdésének időpontja:
március 30, 12:03
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
10 000 Ft

Feladat leírása

Hozd a termékeket

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 845 profi várja megrendelésedet!

Utolsó feladatok

Mellékelt linken elérhető https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjuXl884k7TMmirqsC?e=EX0SG5 fordítása magyarra. Fontos a magyar nyelvhelyesség és honosítás és nem a szöveghűség. Megengedett a forrásszöveg módosítása figyelembe véve a kulcsszavak használatát. Kérdés esetén, kérjük egyeztessen. Aki még nem végzett fordítást, javasolt, hogy pár bekezdést próbafordításként küldjön el a robert@qjob.hu címre. Csak kiválasztást követően kezdjék el a szöveg fordítását.
120 000 Ft

Róbert

Magyarországon kiállított erkölcsi bizonyítvány hiteles fordítása cseh nyelvre.
3 000 Ft

Róbert

Egy oktatással és korrepetálással kapcsolatos orosz szöveg fordítása, mely a: https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjv1Fs_xIVtkJ32rq3?e=bLXdCA linken elérhető.Igény szerint megengedett a forrásszöveg módosítása. Elsősorban a szöveg honosítása a cél és nem egy tükörfordítás. Olyan gondolatok, idiómák amelyek nem léteznek vagy máshogy használatosak Magyarországon - módosíthatóak vagy kihagyhatóak.Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
140 000 Ft

Róbert

A linken https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjthZ9TBvhotuoYT_T?e=AjlPyzelérhető szöveg fordítása oroszról magyarra. Fontos, hogy a fordítás a linken levő szöveg mellé, az üres oszlopba kerüljön. Továbbá, nem tükörfordítás kell hanem szöveg magyarra történő honosítása, ahol szükséges megengedett a fordító egyéni módosítása (nevek, közhelyek, fogalmak stb.).Csak a szakemberként történő kiválasztást követően elvégzett munkát tudjuk elfogadni.
31 000 Ft

Róbert

Szórólapozásra keresek egy személyt autóval, vagy többet gyalog vagy bármilyen közlekedési eszközzel, akik Pest megye területén szét tudnának szórni pár darabot.
Pest, Magyarország
20 000 Ft

Emőke

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu