Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Valamilyen üzleti szolgáltatásra van szükséged? Válassz ki egy megbízható szakembert közvetítők nélkül és takaríts meg akár 40%-ot kiadásaidból

  1. Hozz létre feladatot
  2. Az ellenőrzött szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Üzleti szolgáltatások

Szállítson termékeket

7 500 Ft
John

John

Másik szakember lett kiválasztva Megjelent: 11 hónapja 745 megtekintés
595
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
7 500 Ft

Feladat leírása

Szállítson termékeket

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 845 profi várja megrendelésedet!

Utolsó feladatok

Mellékelt szöveg fordítása.https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjuWpfTTYQ-yTJ-vO0?e=rmle12{{city}} - ilyen formátumban kell elhelyezni (az oldal automatikusan fogja a városnevet beleírni) úgy, hogy tartalmilag indokolt legyen a városnév használata.
45 000 Ft

Róbert

A linken elérhető szövegre keresünk oroszról magyarra fordítót. Fontos, hogy a magyar nyelvtudás anyanyelvi szintű legyen. Nem tükör vagy google fordítást keresünk, hanem tartalmi és szövegkörnyezetbe illő fordítást, szöveg honosítást szeretnénk.https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjsy_BlM7z0ousJ_EL?e=1VqeGPA szöveget nem kell lefordítani addig, amit ki nem lett választva a szakember az oldalon. Csak azt követően tudunk fordítást elfogadni illetve az árat és teljesítési határidőt is a kiválasztás előtt kell egyeztetni.
4 300 Ft

Róbert

Mellékelt linken elérhető szöveg https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjyXVZqs3wxCWSiNNW?e=lhFcDthonosítása magyarra. Fogalmak megszokott nyelvi környezetbe történő átemelése a feladat. A fordító szabadkezet kap a szöveg értelmezésében, átírásában. Részben vagy teljes egészében belenyúlhat a forrásszövegbe. Kiemelt fontos hogy szakember, Qjob.hu szakemberkereső, online portál, online kereső szavakat használjunk Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
13 000 Ft

Róbert

Mellékelt orosz szöveg szakszerű fordítása magyarra. Csak kiválasztás után kezdhető el.https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjuClXF4dliSygxgM4?e=yWhjoCMegengedett az orosz forrásszöveg javítása igény szerint.{{city}} - ilyen formátumban kell elhelyezni (az oldal automatikusan fogja a városnevet beleírni) úgy, hogy tartalmilag indokolt legyen a városnév használata. Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
100 000 Ft

Róbert

Szórólapozásra keresek egy személyt autóval, vagy többet gyalog vagy bármilyen közlekedési eszközzel, akik Pest megye területén szét tudnának szórni pár darabot.
Pest, Magyarország
20 000 Ft

Emőke

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu