Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Valamilyen üzleti szolgáltatásra van szükséged? Válassz ki egy megbízható szakembert közvetítők nélkül és takaríts meg akár 40%-ot kiadásaidból

  1. Hozz létre feladatot
  2. Az ellenőrzött szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Üzleti szolgáltatások

Elmenni a boltba élelmiszerért

9 000 Ft
Viktor

Viktor

Másik szakember lett kiválasztva Megjelent: 11 hónapja 867 megtekintés
620
Feladat kezdésének időpontja:
április 5, 08:04
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
9 000 Ft

Feladat leírása

Sok élelmiszert kellene vásárolnielista alapján

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 845 profi várja megrendelésedet!

Utolsó feladatok

A linken elérhető szövegre keresünk oroszról magyarra fordítót. Fontos, hogy a magyar nyelvtudás anyanyelvi szintű legyen. Nem tükör vagy google fordítást keresünk, hanem tartalmi és szövegkörnyezetbe illő fordítást, szöveg honosítást szeretnénk.https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjsy_BlM7z0ousJ_EL?e=1VqeGPA szöveget nem kell lefordítani addig, amit ki nem lett választva a szakember az oldalon. Csak azt követően tudunk fordítást elfogadni illetve az árat és teljesítési határidőt is a kiválasztás előtt kell egyeztetni.
4 300 Ft

Róbert

Rövid igazolás fordítására angol-magyar szakfordítót keresek, aki hivatalosan végzi munkáját. Számlaképes.
2 000 Ft

Katalin

Pályázati felhívás közös képviselői / társasházkezelői megbízásraA Budapest VIII. Rákóczi út 57. alatti 193 albetétes társasház (Luther-ház) pályázatot ír ki új közös képviselői / társasházkezelői megbízás céljából. A ház az 1900-as évek elején épült, jelentős felújításra, valamint elmaradt karbantartási munkálatok pótlására szorul. A társasház nyolc házrészből és egy műemlék templomépületből áll, melyek közös gazdálkodás alatt állnak. A közös képviselő munkájának lényeges része a sürgős és hosszú távú karbantartási munkák megszervezése, valamint a ház pénzügyeinek rendezése. Elvárásaink a jelölttel / céggel szemben: •Nagy társasházak kezelésében járatos, a szükséges jogi, műszaki és adminisztratív háttérrel rendelkezik, nem hátrál meg társasházunk komplex pénzügyi és műszaki kihívásai előtt. •Jártas az éves karbantartási munkálatok megtervezésében és magas minőségű, pontosan dokumentált, garanciális kivitelezésük lebonyolításában.•Tapasztalat társasházi támogatási pályázatok menedzselésében, több sikeres pályázati referenciát tud felmutatni.•Széles szolgáltatói körrel rendelkezik.•Tapasztalt digitális társasházi szolgáltatói platform működtetésébenJelentős rekonstrukciós projektek menedzselésében, műemlékvédelem alatt álló épületek kezelésében való jártasság előnyt jelent. A pályázatokat 2020. augusztus 31-ig az alábbi e-mail címre kérjük továbbítani. Az érdeklődőknek írásban további információt nyújtunk a pályázat menetével, elvárásaival kapcsolatban. rakoczi57.tarsashaz@gmail.comA társasház megtekintésére, tájékoztató bejárásra 2020. augusztus 26-án 15.00-kor tudunk lehetőséget biztosítani a jelentkezőknek, a nyertes közgyűlésen történő kiválasztása előreláthatólag szeptember végén / október elején lesz esedékes. A sikeres együttműködés reményében várjuk jelentkezését!Budapest, 2020.08.17.A társasház számvizsgáló bizottsága
300 000 Ft

Társasház

Mellékelt linken :https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjszRI1sqfQO_QKxcQ?e=8is79Kelérhető szöveg fordítása oroszról magyarra. Fontos, hogy ne tükörfordítás legyen hanem ahol a szövegkörnyezet igényli honosított legyen minden nevek, közhelyek stb. vonatkozásában. Nagyon fontos a helyesírás és a referenciák megléte.Csak szakemberként történő kiválasztást követően tudunk az elvégzett munkáért (amennyiben a teljesítés visszaigazolt és minőségileg megfelelő) fizetni.
7 000 Ft

Róbert

A linken https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjthZ9TBvhotuoYT_T?e=AjlPyzelérhető szöveg fordítása oroszról magyarra. Fontos, hogy a fordítás a linken levő szöveg mellé, az üres oszlopba kerüljön. Továbbá, nem tükörfordítás kell hanem szöveg magyarra történő honosítása, ahol szükséges megengedett a fordító egyéni módosítása (nevek, közhelyek, fogalmak stb.).Csak a szakemberként történő kiválasztást követően elvégzett munkát tudjuk elfogadni.
31 000 Ft

Róbert

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu