Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Valamilyen üzleti szolgáltatásra van szükséged? Válassz ki egy megbízható szakembert közvetítők nélkül és takaríts meg akár 40%-ot kiadásaidból

  1. Hozz létre feladatot
  2. Az ellenőrzött szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Üzleti szolgáltatások

Levél szállítás

3 500 Ft
Kornél

Kornél

Másik szakember lett kiválasztva Megjelent: 10 hónapja 959 megtekintés
747
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
3 500 Ft

Feladat leírása

Átkell adni egy embernek egy levelet, egy egyetemben fog megtörténni a

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 845 profi várja megrendelésedet!

Utolsó feladatok

Mellékelt linken https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjuXJJyYtVgw2x1HQC?e=hAwJZIelérhető szöveg fordítása magyarra. Fontos a nyelvi honosítás és nem a maximális szöveghűség. Megengedett a forrásszöveg szabad módosítása ott ahol ez célszerű.{{city}} - ilyen formátumban kell elhelyezni (az oldal automatikusan fogja a városnevet beleírni) úgy, hogy tartalmilag indokolt legyen a városnév használata.
150 000 Ft

Róbert

Mellékelt angol szöveg: https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjxSe4BFKgH-xHnuH6?e=pgDwnB fordítása magyarra.Fontos a nyelvi honosítás és nem szimpla tükör vagy google fordítás, pld: centet fillérre fordítani stb.Ha olyan idiómák vagy megfogalmazások vannak, amelyek nem léteznek a magyarban vagy külföldi szöveg érzetét keltik, akkor teljes egészében megengedett a forrásszöveg módosítása.Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
19 000 Ft

Róbert

A linken https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjthJ3P8v9lS5mN6JW?e=2Ocdw5elérhető szöveg fordítása oroszról magyarra. Fontos, hogy a fordítás a linken levő szöveg mellé, az üres oszlopba kerüljön. Továbbá, nem tükörfordítás kell hanem szöveg magyarra történő honosítása, ahol szükséges megengedett a fordító egyéni módosítása (nevek, közhelyek, fogalmak stb.).Csak a szakemberként történő kiválasztást követően elvégzett munkát tudjuk elfogadni.
20 500 Ft

Róbert

Mellékelt szöveg fordítása.https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjuWpfTTYQ-yTJ-vO0?e=rmle12{{city}} - ilyen formátumban kell elhelyezni (az oldal automatikusan fogja a városnevet beleírni) úgy, hogy tartalmilag indokolt legyen a városnév használata.
45 000 Ft

Róbert

I would like to have the attached pages translated into English. Please quote your offer.
0 Ft

Chris

jpeg
jpeg
jpeg
jpeg
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu