Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Valamilyen üzleti szolgáltatásra van szükséged? Válassz ki egy megbízható szakembert közvetítők nélkül és takaríts meg akár 40%-ot kiadásaidból

  1. Hozz létre feladatot
  2. Az ellenőrzött szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Üzleti szolgáltatások

Gyógyszerek vásárlása

3 000 Ft
Emőke

Emőke S.

Másik szakember lett kiválasztva Megjelent: 10 hónapja 670 megtekintés
748
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
3 000 Ft

Feladat leírása

Vény nélküli gyógyszereket kell vásárolni kb. 12.000 Ft értékben, és kivinni a megadott címre. A blokkon szereplő összeget is kifizetjük.

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 845 profi várja megrendelésedet!

Utolsó feladatok

Egyszerű szöveg fordítása oroszról magyarra. Semmi extra, nincs benne műszaki vagy egyéb szakmai szöveg. A szöveg tematikája - háztartási és házkörűli munka, kertészkedés. Szöveg terjedelme kb. 6372 karakter. Egy rövid minta a szövegből: "Добрый день, дорогой Ласло, расскажите, с каких пор вы живете в доме с садом и довольны ли жизнью в нём?Мы переехали сюда из городской квартиры 3 года назад. Очень любим это место, хоть оно и находится в 20 км от центра Будапешта. Ездим в город на работу каждый день, конечно, устаем от дороги и от частых пробок. Но оно того стоит! Чистый воздух, красивые виды природы из окон, собственный сад - всё это успокаивает, дарит гармонию с миром. Поэтому смело могу сказать, что выбором довольны."
Magyarország
9 800 Ft

Robert

I would like to have the attached pages translated into English. Please quote your offer.
0 Ft

Chris

jpeg
jpeg
jpeg
jpeg
https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjvxUTvKem6VA1rlr4?e=EgFt8HLinken elérhető orosz szöveg fordítása magyarra. Fontos a szöveg honosítása és nem tükörfordítása. Ha olyan idiómák vagy megfogalmazások vannak, amelyek nem léteznek a magyarban vagy külföldi szöveg érzetét keltik, akkor teljes egészében megengedett a forrásszöveg módosítása.Továbbá a vörössel kijelölt szövegrészeket minden esetben azonosan kell fordítani, erre vonatkozóan a címszavakban van iránymutatás.Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
130 000 Ft

Róbert

Mellékelt oldalon található szöveg honosítása magyarra.https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjuWg7k1Sx9DcdX0UP?e=34eX2AAhol szükséges megengedett a forrásszöveg tartalmi módosítása/adaptációja.{{city}} - ilyen formátumban kell elhelyezni (az oldal automatikusan fogja a városnevet beleírni) úgy, hogy tartalmilag indokolt legyen a városnév használata.
100 000 Ft

Róbert

Mellékelt linken elérhető szöveg https://1drv.ms/w/s!AgWhlf4pUgyjyXVZqs3wxCWSiNNW?e=lhFcDthonosítása magyarra. Fogalmak megszokott nyelvi környezetbe történő átemelése a feladat. A fordító szabadkezet kap a szöveg értelmezésében, átírásában. Részben vagy teljes egészében belenyúlhat a forrásszövegbe. Kiemelt fontos hogy szakember, Qjob.hu szakemberkereső, online portál, online kereső szavakat használjunk Mire figyelj oda, ha orosz szöveg fordítását vállalod a Qjob.hu szakemberkeresőn:Az orosz szöveg általában Google Drive mappába van feltöltve, így könnyen és szinte bárhol elérhető, szerkeszthető. Ha kiválasztod a szerkesztés funkciót, akkor a megrendelő is és a tolmács is látja milyen módosítások történtek a szövegben illetve azokat ki tette meg.Mindig egyeztesd a megrendelővel, van-e bevált vagy általa használt szakszótára. Az orosz szöveg fordításánál ez fontos lehet, mert például ha egy weboldalon jelennek meg a szövegek és a megrendelő több fordító között ossza szét azokat, akkor nagyon változó és inhomogén lesz a szövegek megjelenése az oldalon. Illetve azért is fontos, mert akár egyazon szövegen belül az ismétlődő vagy orosz szövegben hasonlóan tetsző szavak magyar fordítás esetén teljesen más jelentést eredményeznek.
13 000 Ft

Róbert

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu